Tester


Hva andre mener om oss

Vi hos Aclima setter pris på konstruktive tilbakemeldinger i form av e-mailer fra kunder, gjennom tester eller omtaler. Vi setter også stor pris på å vinne utmerkelser for våre produkter, det gir oss ekstra energi til å videreutvikle oss og våre produkter. Takk for det!

Utemagasinet - SE: Warmwool Overall:

"Fordelene med dette kraftige undertøyet overgår det tradisjonelle todelte undertøyet på den kaldere tiden av året. En anvendelig hette/balaclava i kombinasjon med full glidelås i fronten, og åpning bak gjør dette til et anvendelig plagg med super ventilasjon - garantert befridd for kalde gufs på ryggen. Den eneste ulempen er at den ikke kan kombineres med en annen trøye eller bukse, og det begrenser muligheten noe. Den holder passformen godt etter mange vask og mye bruk."

Scandinavian Outdoor Award - Overall winner: Aclima WoolNet

"Nettingundertøy er høyst funksjonelt: det er utrolig fukttransporterende og kjølende selv under høy aktivitet, men tørker fort og holder deg varm når det trengs. Aclima benytter klassisk Skandinavisk design i kombinasjon med merinoull for å skape undertøy som gir brukerne fremragende komfort underall slags vær, temperatur og aktivitetsforhold. Det foreligger også et imponerende fokus på detaljer som for eksempel de strikkede sidepanelene på toppen, som gir god passform uten å begrense bevegeligheten og forsterkede skulderpartier som sikrer komfort når en bærer ryggsekk."

Scandinavian Outdoor Award - Jury’s Choice Design: Aclima WarmWool Hoodsweater:

"Overlegent det beste og mest originale designet. Kombinasjonen av hettegenser og vanlig genser i ett plagg ser morsomt ut i begynnelsen, men etter vi har brukt den har vi virkelig funnet ut hvor brukervennlig den er. Med en hette som også fungerer som en balaclava, er Aclimas genser et ullplagg som beskytter hode og hals mot kulde og vind. Når du bruker genseren med hetten nedfelt slik at den ligger rundt halsen, er det som å bruke en genser med tykk krave. Når du bruker genseren med hette og halsvippet opp og bakover, har du bevegelsesfrihet, og det fungerer ypperlig om du ønsker å lufte litt. Med dette perfekte 3 i 1 - plagget designet for bruk i kaldere vær, og Aclimas originale tilnærming for å designe noe helt nytt - er Aclimas WarmWool Hoodsweater vinner av «SOA Jury’s Choice for Design»."

Outdoor - Magazin : Editor’s Choice: Aclima WoolNet

"Merinoull føles myk, varm og lukter lite. For høy aktivitet har det imidlertid hittil egnet seg dårligere på grunn av mindre svettetransport og lang tørketid. Den norske produsenten Aclima bringer en ny æra med sitt Woolnet-undertøy. Nettingkonstruksjonen forhindrer ikke fordampning og stoffet absorberer lite fuktighet slik at produktet tørker raskt. I tillegg er passform og detaljer av første klasse."

"This is by far the best and most original design. The combination of a hoodie and a regular sweater in one piece of clothing looks funny in the beginning, but after having worn it we have discovered how user friendly it is. With a hood that doubles as a balaclava is the Aclima hoodsweater a woollen garment that protects both head and neck against the cold and the wind. When you are using the sweater with the hood down so that it lies around your neck, it is like you are wearing a sweater with a thick collar. When using the sweater with the hood and neck gaiter pulled up and back, you have freedom of movement, and this is excellent if you feel like cooling down a bit. With this perfect 3 in 1 garment designed for colder conditions -and Aclima’s original approach to design something completely new– is Aclima Warmwool Hoodsweater the winner of SOA Jury’s Choice for Design."

Outdoor Industry Award 

Outdoor Industry Award er en av de mest prestigefylte utmerkelsene for friluftsprodukter. Juryen består av redaktører og journalister i Europeiske friluftsblader, lederen for European Outdoor Group og erfarne fjellfolk. Aclima DoubleWool fikk under Outdoor messen i Friedrichshafen denne utmerkelsen da juryen var: «imponert over kvaliteten på selve produktet, at det er gjennomtenkt og har meget god funksjonalitet. Valget av merinoull som materiale i 2 lag virker meget godt. En innovativ løsning som gir god svettetransport og en utmerket isolasjonsevne. Merinoull er en fornybar fiber som stadig blir mer populært i Europa for friluftsaktiviteter, med god grunn».