06.06.2016 |

Fiske med barn :: Ektegleder

Fiskesesongen er i gang, og familien i Ektegleder tar ofte med barna på fisketur. Her kommer de med noen enkle tips til hvordan du kan få en fin tur: 

1. Som alle andre turer, sørg for å ha med klær som holder barna tørr og varm. Ingenting kan knekke moralen mer enn våte og kalde barn på tur! 

2. Ha litt kaste trening hjemme på plenen med kun dupp for de minste. Hvis du har en målepinne er det utrolig hvor lenge de er i stand til å holde på for å slå rekorden sin.. Dette gir bedre teknikk, og mer fiskeglede på neste tur for både store og små. 

3. Begynn med "tusenbrødre" vannene, de bryr seg lite om størrelsen i starten..:-) Sørg for å gjøre stas på barna når de får fisk! 

4. Ikke bare fisk! Bygg akvarie eller demning som fisken kan svømme rundt i. Lek med kongler, klatre i trær, lett etter spennende biller og dyr. Lag bål, stek pinnebrød og pølser, og gjør flere av de tingene som skaper god stemning! 

5. Ta bilder! De er fine å ta frem, og vekker gode minner, som mest sannsynlig bidrar til ønske om ny tur umiddelbart! 

6. Ikke overta stanga hvis storfisken biter på! La barna gjøre jobben, mens du veileder etter beste evne. Lykkes en helt inn er mestringsfølelsen enorm, og du har fått en ny fiskekompis i mange år fremover:-) 

God tur og skitt fiske!’