08.17.2015 |

Fisketur med vadere? Prøv WoolNet.

Fisketur med vadere? Prøv WoolNet.

På fisketur med vadere, kan det ofte være litt utfordrende å kle seg riktig. Du skal helst være riktig temperert når du går på land - kanskje i solsteiken, og samtidig til å stå utvadet over lang tid i kjølig elv. 

Dersom det er en varm sommerdag i Norge, passer vår WoolNet perfekt under vaderne. WoolNet er et nettingundertøy laget i merinoull. Nettingkonstruksjonen gir meget god «pusteevne», og forhindrer dermed at du blir for varm når du beveger deg på land. I tillegg vil nettingkontruksjonen i ull sørge for at du holder deg varm når du står stille i kald elv, siden luftlaget i nettingen vil isolere når du stopper opp/står stille. Du vil også unngå å bli kald når du blir svett, siden ull har den geniale egenskapen at det er varmt selv om det er fuktig. En annen fordel med WoolNet under vaderne, er at kroppslukt trives dårlig i ull - og du vil dermed unngå klam vadeodør. WoolNet Longs kommer med ribbestrikk på knærne for økt komfort. 


Dersom det er kjøligere i været - og du eksempelvis skal fiske sjøørret - kan du over på WarmWool Longs. Dette er en tradisjonell longs i 200 gr. myk merinoull. Den har god passform, og holder deg varm og god selv om du skulle bli fuktig.