08.17.2015 |

Oppskrift: Burger på bål

Hamburger er godt, og ekstra godt er det når den er laget ute på tur – på bål eller primus.

 

Porsjoner: 4

Ingredienser:

600 gr. karbonadedeig (eller kjøttdeig)

2 ss chilisaus

salt og pepper

litt olje eller smør

2 ss sennep

 

ost

hamburgerbrød eller pitabrød

1/2 issalat

2 tomater

1 rødløk

ketchup


Lag hamburgerne først: Bland salt, krydder og olje med karbonadedeigen, og form 4 hamburgere med hendene. De er nå klare til å legges på grillen så snart glørne er varme nok (kan grilles på rist eller i panne).

Når du snur hamburgerne legger du på litt ost på den ferdiggrillede siden. Når osten er smeltet er hamburgerne omtrent medium stekt (litt rosa inni).


Varm brødet på grillen, legg på salat, tomatskiver, løkringer og deretter de nygrillede hamburgerne. Kos deg!