02.22.2015 | Test Team Report

Smistua Husky

Vi har brukt Aclima i 4 år nå! Og kan lett si at det er den beste ulla vi har hatt. De gamleste plaggene våre har nok godt over 700 bruksdøgn! Det sier litt om kvaliteten.
Vi fikk oss blant annet hver vår overall, at den skulle bli favorittplagget hadde jeg aldri trodd! Og iallefall ikke for Lasse. Men sånn er det altså blitt. Vi pakker på oss WoolNet innerst, overall utapå, og er det skikkelig kaldt tar vi en HotWool utapå der igjen. Sammen med ulltruse og ull sportstopp  er vi sikra selv når temperaturen har sunket i hele -47c. Vi har faktisk flere ganger opplevd at skalljakkene fylles av isflak inni når vi kjører hund og må løpe opp fjell og vidder. Fuktigheten transporteres så fort vekk fra kroppen att skallbekledningen ikke henger med. Men vi tørker alltid fort på kroppen, og det er det som teller. 

Å komme inn på sjekkpunkt, ta av seg alt yttertøy, få en lightwool over woolnet'en er en deilig følelse, alt tørker på minutter og man kan legge seg god og tørr i soveposen, sove 1 time og så fortsette turen! Det lengste jeg har hatt woolnet på kroppen er 5 døgn. Jeg så ut som ei ferdigstekt vaffel når jeg tok den av, den luktet ILLE, men hadde holdt meg varm gjennom uvær og kulde, og etter et par runder i maskina er den fortsatt helt topp. 

Hilsen Stine og Lasse