Ektegleder.no

Familien Rønneberg/Thoresen er en familie på 5 som er glad i det varierte friluftslivet, som jakt, fiske og fjellturer. Vi drar ofte på korte turer, og jevnlig på lange turer i den nord norske villmarken. Familien består av barna Jørgen, Jon Andreas, Norah, mamma June og pappa Jon Rune. 

Ute jakter vi på de gode natur opplevelsene, samtidig som vi ønsker å motivere andre familier til å tilbringe mer tid ute sammen med sine barn. I frilufslivets år 2015 har vi tatt permisjon i en lengre periode for å være på tur. Bla har vi tilbrakt en periode i vinterfjellet på grensen mellom Norge og Sverige, samt rodd rundt Norges nest største øy, Senja.

”Vi har begge alltid vært glad i det varierte friluftslivet, og forsøker nå å tilrettelegge for at vi kan dra på turer som gir ektegleder for både store og små. Hele familien er med på tur ute i den nord norske naturen året rundt, og vi er derfor avhengig av behagelig og funksjonell ullundertøy som holder oss varme over lengre perioder ute i varierende værforhold, samtidig som klærne må tåle røft bruk over laaang tid. Aclima har både ullundertøy og isolerende plagg som tilfredsstiller våre krav, samtidig som de ser bra ut!”


Følg oss på:

https://www.facebook.com/www.ektegleder.no

http://www.ektegleder.no