Team Tierra

Team Tierra Norge består av Espen Minde Høst, Hans Petter Bakke og Magnus Davidsen. De er tre karer som trives utedørs, spesielt med ski på beina. Espen fra Harstad kombinerer sin interesse for luftsport og skikjøring med sin speedrider. Hans Petter fra Vågå er en erfaren fjellgeit og en stødig frikjører. Magnus fra Målselv er en frikjører som kombinerer interessen for film og skikjøring, han lager webserien EpåG og er med i den norske frikjøringscupen.

Hans Petter:
"For en frikjører som har storfjellet som lekeplass på den kaldeste årstiden er et skikkelig ullundertøy et ‘must’! Min favoritt hos Aclima er WoolNet, den holder meg varm på tur ned fjellet mens den samtidig holder meg tørr og god på tur opp fjellet. Teknisk sett fungerer Aclima perfekt. Ved dype pudderdager benytter jeg meg alltid av Overall 3/4 modellen, det hender seg det blir et tryn eller to og da er det deilig og ikke få den kalde puddersnøen inn på skinnet mellom jakka og buksa. "


Magnus:
"På fjellet skifter været på et blunk. Ofte er det verdt det å vente en time på lyset, det blir det bedre bilder og bedre opplevelser av. Er det ikke kjipt å slite seg opp i snøvær, kjøre ned i stiv kuling, bare for å se at solen titter frem idet man tar av seg skiene nede ved bilen?

Woolnet varmer svært bra, selv om det er fuktig av svette. Jeg bruker Woolnet 3/4 longs og Shirt Crew Neck 9 av 10 dager. På toppen slenger jeg ofte på en Warmwool Hood. Sammen med dun og skall holder du varmen i timesvis - Perfekt for frosne nordlendinger."

Espen:
"For meg er ull en selvfølge på tur hele året. Lange dager i fjellet med ski og vinge setter utstyret på prøve i forhold til kvalitet og tekniske løsnigner. Favorittplagget hos Aclima er Woolnet. Woolnet sørger for fin regulering av temperatur på vei opp, tørker raskt på toppen og varmer godt på vei ned. På kalde dager kobineres den med en warmwool utenpå."